Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW

Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW

Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 338 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW - popis produktu

Chcete svým dětem dopřát novou hračku, která je bude bavit, ale zároveň je nenásilnou formou něčemu novému naučí? Vybírejte takové, které mají edukativní a motorické prvky. Nemůžete tak sáhnout nikdy vedle. Skládačka duhový panáček Jigsaw je jednou z této jasné volby. Její příjemný vzhled, jednoduché, ale syté zbarvení a schopnost děti naučit novým věcem se neomrzí. Zamilují si ji všichni - rodiče, kluci i holky a to od 18 měsíců věku. Rozvíjejte dětskou fantazii. Kromě ní se naučí děti mnoho o velikosti a to tím, že budou jednotlivé kroužky skládat podle velikosti na základní tyč. Pestrobarevný dřevěný panáček dětem pomůže rozvíjet také základní úchopy, poznávat barvy, děti s ním cvičí jemnou motoriku. To vše za pomoci hračky vyrobené z pevného a kvalitního materiálu, kterým je dřevo. Odpovídá současným evropským bezpečnostním normám a skládá se z devíti kusů. Nyní je ten správný čas na hraní! Specifikace produktu: Barevné provedení 9 různě velkých kusů Vhodné od 18 měsíců

Produkt Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od18 měsíců
Hloubka9 cm
Šířka9 cm
Výška17 cm
Hmotnost0.44 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Skládačka duhový panáček JIGSAW - jak nakoupit nejvýhodnější?