Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE

Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE

Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE - popis produktu

Máte doma malé děti a hledáte pro ně ty správné hračky, které dětem pomohou v rozvoji, budou je bavit a ukořistí si jejich pozornost na dlouhou dobu? Vsaďte na skládací pomůcky, které podpoří dětskou fantazii a celkově pomohou ve vývoji. Například dřevěné skládací trojúhelníky Triangle v příjemných sytých barvách, které jsou netoxické, jsou těmi pravými. Vhodné pro všechny děti od jednoho roku věku. Není třeba žáden návod na složení, jen dětská fantazie a představivost. Děti tak za pomoci jednoduché skládačky procvičují jemnou motoriku, úchopy, trpělivost, představivost, prostorové vnímání, kreativitu nebo také zručnost. V pozdější době se mohou učit rozeznávat také jednotlivé barvy. To vše je vyrobeno z pevného a odolného materiálu, kterým je dřevo. Zabezpečuje evropské bezpečnostní standardy. Skládačku navíc nemusíte využívat jen doma, ale jednoduše ji s sebou vezmete na cesty, dlouhé čekání u lékaře a podobně. Specifikace produktu: Moderní zbarvení Vhodné od 12 měsíců Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka4,9 cm
Šířka31 cm
Výška31 cm
Hmotnost1.20 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné skládací motorické trojúhelníky TRIANGLE - jak nakoupit nejvýhodnější?