Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR

Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR

Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 548 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR - popis produktu

Když se dětem chystáte pořídit novou hračku, přemýšlíte pečlivě, kterou zvolit. Je důležité myslet nejen na to, že si s hračkou děti budou rády hrát, ale také promyslet, jak podpoří jejich rozvoj a celkový vývoj, který je v prvních letech nejmarkantnější. A to dřevěný nasazovací traktor TRACTOR splní do puntíku. Pořídíte dětem v podstatě dvě hračky v jedné. Traktor může nastartovat svá kola a rozjet je v dětské fantazii a zároveň, předtím než vyjede pracovat, ho děti složí kostku po kostce. Dřevěný nasazovací traktor je moderním prvkem v dětských hračkách a na výrobě je to znát. Bezpečnost splňuje kvalitní a odolný materiál - dřevo z něhož je celá hračka vyrobena. Celý traktor děti rozloží během pár chvil na jednotlivé díly a v rámci hry nasazují kousek po kousku, kam patří. Auto je připraveno k odjezdu. Děti se skládáním učí základním úchopům, procvičují si jemnou motoriku, koordinaci pohybů, podporují trpělivost a hledají správné místo, kam každý dílek patří. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Hračka 2v1 Kvalitní zpracování

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR - parametry produktu

MateriálDřevo
TypAuta
Vhodné od12 měsíců
Hloubka10 cm
Šířka16,8 cm
Výška12,8 cm
Hmotnost0.83 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěný nasazovací traktor TRACTOR - jak nakoupit nejvýhodnější?