Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN

Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN

Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 915 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN - popis produktu

Hračka by měla být pro děti co možná nejvíce interaktivní, aby si s ní mohly hrát dlouhou chvíli a neomrzela je po pár dnech. Musíte proto vybírat takové kousky, které pomohou a dětskou pozornost vždy zaujmou. Dřevěný vláček se zvířátky Train je přesně tím, co děti potřebují. Nabídne jim nejen dostatek možností, jak si hrát, ale také podporují základní schopnosti a podílí se na dětském rozvoji. Jedna hračka tak skvěle poslouží klukům i holkám od jednoho roku. Nastupovat, tento vlak odjíždí! Jde o tahací kousek vyrobený ze 100% FSC dřeva (legálně vytěžené dřevo) a nechybí mu příjemné netoxické barvy, které děti zaujmou na první pohled. Mašina a dva vagónky se zvířecími pasažery jsou ke hře jako stvoření. Vše můžete poskládat různými způsoby. Pomáhá s rozvojem zručnosti, podporuje kreativitu a dětskou fantazii a trénují s nimi také základní úchopy. Vše podle evropských standardů. Připravit pozor a děti si mohou hrát. Specifikace produktu: Kvalitní FSC dřevo Netoxické barvy Vhodné od 12 měsíců

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je FSC dřevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je FSC dřevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky Bigjigs Toys, materiál je FSC dřevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN - parametry produktu

MateriálFSC dřevo
TypMotorická hračka, Tahací hračky a jezdíci
Vhodné od12 m
Hloubka8 cm
Šířka38,5 cm
Výška16 cm
Hmotnost1.22 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Interaktivní hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálFSC dřevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěný vláček se zvířátky TRAIN - jak nakoupit nejvýhodnější?