Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 395 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor - popis produktu

Snažíte se, aby dětské hračky byly nejen vhodné pro děti, ale také jim nabízely zajímavé možnosti a rozvíjely jejich nadání a základní dovednosti? Dopřejte dětem krásné hračky, které nenásilnou formou pomáhají jejich učení novým dovednostem. Dřevěná dětská zatloukačka BJ je na to ideální. Rozvíjí se zde koordinace rukou a očí. Děti se učí základním úchopům, procvičí jemnou motoriku, balanc, trpělivost a také snahu trefit se do správného místa a neminout cíl. Zatloukačka je vyrobená z kvalitního dřeva, které je pevné a odolné. Součástí balení je robustní kladívko, které je hlavním aktérem při snaze zaklepnout dřevěné kolíčky v otvorem dolů. Vznikne tak rovná plocha. Děti si zábavnou formou procvičí své dovednosti a hra tak nikdy nekončí. Vše odpovídá současným evropským bezpečnostním normám. V sadě najdete osm kousků, jednotlivé kolíčky jsou navíc barevně odlišené, což přitahuje dětskou pozornost. Specifikace produktu: Moderní vzhled Vhodné od 12 měsíců Kvalitní zpracování Motorická hračka rozvíjí: Koordinace ruka oko Jemná motorika Úchopy Balanc

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka9 cm
Šířka22,5 cm
Výška12,5 cm
Hmotnost0.63 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ multicolor - jak nakoupit nejvýhodnější?