Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 172 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS - popis produktu

Hledáte inspiraci, co dětem pořídit za novou hračku? Nechcete bezcílně sáhnout po prvním kousku, který vám padne pod ruku. Hračka by pro děti měla být nejen zábavná, ale také je mnohému naučit, podpořit jejich rozvoj. A takové dřevěné puzzle Animals to splňují do puntíku. Jde o pestrobarevný kousek, který nabídne všem dětem od jednoho roku zábavu, ale také účení, které je zde vytvořeno nenásilnou formou. Děti si tak trénují základní dovednosti a dobře se baví. Na výrobu se využívá kvalitní a pevné dřevo. Na základní desce najdete celkem 5 puzzle dílků ve tvaru zvířátek. Děti se díky tomu učí jednotlivé úchopy, procvičují jemnou motoriku, paměť, trpělivost, zručnost a také koncentraci. Větší děti mohou rozlišovat barvy nebo také jednotlivá zvířátka. Zábava, která nikdy nekončí. Díky možnostem učení si děti puzzle oblíbí. Podporuje také smyslové dovednosti a splňuje aktuální evropské bezpečnostní normy. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Moderní zbarvení Kvalitní zpracování

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS - parametry produktu

MateriálDřevo
TypPuzzle
Vhodné od12 měsíců
Hloubka4 cm
Šířka18,5 cm
Výška10 cm
Hmotnost0.30 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle ANIMALS - jak nakoupit nejvýhodnější?