Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 639 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA - popis produktu

Chcete pro své děti jen to nejlepší? To si přeje každý rodič a proto pečlivě vybírá i například hračky, se kterými si bude jeho dítě hrát a které mu budou utvářet a dotvářet jeho svět. Vybíráte takové hračky, které je nejen zaujmou, ale budou také bezpečné a něčemu je naučí. Sáhněte po dřevěném motorickém labyrintu Sea, který je inspirován mořem. Podpořte zručnost vašich dětí a pořiďte jim hračku, která je bude vzdělávat. Je vhodná pro všechny kluky i holky od 12 měsíců. Jde jedinečný labyrint, který podporuje zručnost dětí, jemnou motoriku, logiku, vizuální vnímání, představivost, trpělivost a mnoha dalšího. Děti jednoduše posouvají barevné korálky po různě ohnutých drátcích a snaží se korálky dostat z jednoho místa na druhé. Hračka se vyrábí z kvalitního a odolného dřeva, doplněná kovem. Vše splňuje evropské bezpečnostní standardy, takže jde o skutečně kvalitní kousek, který by dětem neměl chybět. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Motorická hračka Jemné barvy

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA lze nalézt mezi produkty ve skupině Vzdělávací hračky, je v nabídce značky Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA - parametry produktu

MateriálKov, Dřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka15 cm
Šířka22,5 cm
Výška17 cm
Hmotnost0.54 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Vzdělávací hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint SEA - jak nakoupit nejvýhodnější?