Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 459 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set - popis produktu

Snažíte se z širokého množství hraček pro děti vybírat takové, které budou nejen moderní a dětem se tak zalíbí, ale také jim něco předají, něčemu je naučí? Je důležité rozvíjet dětskou mysl a schopnosti už odmalička. A v tom mohou pomoci dřevěné kostky Connect primary set, které nabízí nepřeberné množství možností. Děti si hrají a zároveň se učí a rozvíjí svou jemnou motoriku, základní úchopy, posouvají hranice kreativity a také trénují trpělivost, která je v dospělosti tolik důležitá. Jde o kousky, které jsou vhodné pro kluky i pro holky a to od jednoho roku věku. Na výrobu se využívají kvalitní a hlavně dobře opracované materiály, jde především o pružný plast a také pevné dřevo. Oba materiály jsou odolné a vyhovují evropským bezpečnostním normám, máte jistotu, že jde o vhodnou hračku pro děti. Dětská fantazie je opravdu široká a díky kostkám mohou skládat různé tvary a jejich kreativita posouvá své hranice. Specifikace produktu: Vhodné od 1 roku Přírodní vzhled 20 ks v balení

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, Plast, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, Plast, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set patří do skupiny produktů Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, Plast, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set - parametry produktu

MateriálPlast, Dřevo
TypKostky
Vhodné od12 měsíců
Hloubka3,7 cm
Šířka5,9 cm
Výška2,9 cm
KategoriePláště, Hračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Plast
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT primary set - jak nakoupit nejvýhodnější?