Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA  vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA  vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 309 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA vícebarevné - popis produktu

Tato fantastická mapa Evropy je skvělým nástrojem pro vzdělávání dětí a rozvoj jejich geografických a obecných znalostí, a to díky jejímu provedení v podobě dřevěného puzzle. S 25 dílky a základní deskou nabízí interaktivní způsob, jak se naučit o složení Evropy. Umísťování jednotlivých dílků na mapu nejenže pomáhá dětem pochopit geografii Evropy, ale také podporuje rozvoj jemné motoriky a logického myšlení. Je skvělé, že je toto puzzle vyrobeno z vysoce kvalitních a zodpovědně získaných materiálů. To nejen zajišťuje dlouhou životnost a odolnost výrobku, ale také zdůrazňuje důležitost udržitelnosti a ochrany životního prostředí. Celkově lze konstatovat, že toto puzzle není jen vzdělávacím nástrojem, ale také podporuje odpovědný přístup k výrobě a bezpečnostním normám. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování S motivem mapy Evropy S 25 dílky

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA vícebarevné patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,55 kg
MateriálDřevo
TypPuzzle, Edukační hračky
Vhodné od3 let
Hloubka38 cm
Šířka30 cm
Výška0,9 cm
Hmotnost0.55 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné puzzle EVROPA vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?