Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 855 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní - popis produktu

Chcete pro své děti jen to nejlepší a to znamená pořídit jim také kvalitní hračky, které se jim budou nejen líbit, ale rozvinou také jejich touhu objevovat svět? Pak sáhněte po moderních hračkách, které v tom dětem pomohou. Například dřevěná skládací duha Colours v přírodních barvách je přesně to, co si děti zamilují. Je vhodná pro všechny děti, kluky i holky, od 18 měsíců. Zároveň jim nabídne spoustu zábavy od které se nebudou chtít odtrhnout. A to není všechno! Na výrobu, kterou rodiče u hraček mnohdy řeší, se využívá kvalitní a odolné dřevo, které je dál barveno netoxickými barvami. Vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám a rodiče tak mnohou být naprosto v klidu. Jejich děti jsou v bezpečí. Duha obsahuje celkem sedm různě velkých kousků, které podporují dětskou kreativitu a obratnost, pomáhají učit barvy, rozvíjí základní úchop, jemnou motoriku a také podporují dětskou fantazii, kdy hračku mohou různě sestavovat. Specifikace produktu: Vhodné od 18 měsíců Barveno netoxickými barvami Moderní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od18 m
Hloubka5 cm
Šířka21,9 cm
Výška10,8 cm
Hmotnost0.60 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha COLOURS přírodní - jak nakoupit nejvýhodnější?