Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks

Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks

Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks - popis produktu

Děti si zaslouží ty nejlepší hračky, to je mantra snad každého rodiče a podle toho vybírají jednotlivé hračky, které jim pořizují. Měla by děti něco naučit, nabídnout jim spoustu zábavy a také je zaujmout tak, aby si s ní vydržely dlouho hrát. Dřevěná barevná káča Whipping-top je ideální pro všechny děti od tří let. Zamilují si ji kluci i holky. V balení najdete jeden barevný kousek. Tradiční a klasická káča vás přenese rodiče do jejich dětských let, kdy možná měli doma také takovou hračku. Pestrobarevný desing děti osloví a mohou se tak učit točit s káčou, aby se zlepšovaly s každou další otočkou. Právě taková hračka umí pomoci v rozvoji jemné motoriky, základního úchopu, koordinaci, obratnosti. Pomůže zlepšit si základní pohyby rukou a nabídnou dětem spoustu zábavy. Na výrobu se využívají kvalitní a odolné materiály, především tedy dřevo, které odpovídá současným evropským bezpečnostním normám a jde tedy o bezpečnou hračku. Specifikace produktu: Vhodné od: 3 let Pestrobarevné provedení Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks - parametry produktu

MateriálDřevo
TypHry a hlavolamy
Vhodné od3
Hloubka6 cm
Šířka6 cm
Výška5 cm
Hmotnost0.01 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná barevná káča WHIPPING-TOP 1 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?