Hry a hračky pro starší děti
08.11.2022 | Redakce

Hry a hračky pro starší děti

Kreativní, interaktivní, didaktické či vzdělávací hry a hračky jsou tou nejlepší přípravou pro vaše děti na úspěšný život. Bavte se s hádankami a navrhujte budovy ve 3D prostoru. Rozvíjet jazykové dovednosti a znalost cizích jazyků. Umožněte dětem pohyb na čerstvém vzduchu ve společnosti svých vrstevníků. Umožněte jim soutěžit a prosadit se v kolektivu.



Kreativní hračky

Kreativní hračky

Kreativní hračky rozvíjejí představivost, myšlení, fantazii a koordinaci dětských rukou. Nechte své malé dráteníky vytvořit si vlastní korálkové ozdoby. Nechte děti modelovat, stříhat, kreslit, malovat nebo vyšívat. Nechte je vytvářet vlastní 3D mozaiky. Právě pro ně jsou připraveny úžasné kreativní sady. Scratch obrázky jsou zábavnou činností pro šikovné ruce. Předmět a obsah zahrnují všechny oblasti života.


Kreativní hračky

Vzdělávací hračky

Vzdělávací hračky

Máte doma badatele, průzkumníka? Pak jsou vzdělávací hračky tou správnou volbou. Vaši nejmenší mohou objevovat principy matematiky, fyziky, mechaniky a aerodynamiky. Nechte je pozorovat základy gravitace nebo interakci magnetických hraček. Zlepšete všechny dovednosti svých dětí. Dopřejte jim různé experimentální sady.


Naučné hračkyVzdělávací hračky

Interaktivní hračky

Interaktivní hračky

Moderní interaktivní hry a hračky učí cizí jazyk hravou formou. Dotykové slovníky nabízejí různé tematické obrázky. Děti se naučí jejich jméno, vlastnost a překlad do cizího jazyka. Slovník obsahuje slova, písně a pokyny v obou jazycích.

Co takhle dětský sešit pro rozvoj logického myšlení, postřehu nebo úsudku? Vaše dítě si bude hrát jako dospělý. Obsahují spoustu výukových aktivit.

  • rozvoj jazykové zásoby v různých světových jazycích, osvojení správné výslovnosti, rozšíření znalostí

Interaktivní hračky

Didaktické hračky

Didaktické hračky

Didaktické hračky efektivně procvičují dovednosti a získané znalosti dětí. Znát dopravní značky. Je to základ bezpečné cesty do školy. Procvičte si psaní písmen, číslic nebo různých tvarů a obrázků na tabuli. Sestavte různé magnetické nebo dřevěné puzzle. Vkládejte tvary do otvorů, pohybujte se v labyrintech.


Didaktické hračkyNaučné hračkyVzdělávací hračky

Hudební hračky

Hudební hračky

Hudební hračky provázejí dítě od dětství až do dospělosti. Objevujte nové zvuky se svým malým hudebníkem.

Vyzkoušejte různé dětské hudební nástroje . Bubnování, hra na klávesy a dětské dechové nástroje vám umožní poznat celou škálu zvuků a melodií.

Nebo máte doma nadějného zpěváka. Zpívání s dětským karaoke mikrofonem je naučí správnému rytmu a melodii jejich oblíbených písniček.

Podpořte budoucího virtuosa dětskými houslemi nebo kytarami . Připravte je na vystoupení u ohně nebo v sále před publikem.


Hudební hračky

Panenky a autíčka

Panenky a autíčka

Darujte svým malým princeznám panenky z oblíbeného kresleného filmu nebo filmu. Nechte je snít a vymýšlet si vlastní příběhy.

Obklopte je panenkami s dlouhými vlasy, chodícími, mluvícími, skutečnými nebo pohádkovými. Máte už panenku Mašu nebo hrdiny z Tlapkové patroly ?

Nákladní auta, bagry, policie, hasiči nebo vojenská auta jsou snem každého kluka. Odměnou vám bude spokojenost a radost vašich dětí při hře.


Látkové panenkyPlyšové hračkyAutíčkaKoše na hračkyPanenkyStavební hračky

Dětské knížky

Dětské knížky

Učte své děti pracovat s knihou již od malička. Čtěte jim pohádky a příběhy o boji dobra se zlem.

Kresli, maluj, vybarvuj dětské omalovánky . Zkontrolujte správnou polohu sedu při čtení a kreslení.

Dětské knihy jsou plné poutavých obrázků, přehledné grafiky a jednoduchých textů pro snadné pochopení. Procvičte si paměť, koncentraci a slovní zásobu.


E-knihy pro dětiKnihy pro děti

Hry pro PC a herní konzole

Hry pro PC a herní konzole

Rozumné hraní počítačových her má také pozitivní výhody. Cvičí koncentraci a logiku. Vymyslete si vlastní strategii a ukažte své schopnosti.

Hrajte hry pro jednoho, dva nebo síťové hry pro celé týmy.

Pokud chcete být opravdu připraveni hrát, zkontrolujte hardwarové požadavky váš herní počítač . Vybavte se kvalitním herním příslušenstvím . Buďte o krok napřed před svým spoluhráčem a vyhrajte.


Herní ovladačeHerní sedačkyHerní křeslaHerní stolyHry na Xbox OneHry na PCHerní konzoleHry pro Xbox 360Hry na Nintendo WiiHerní produktyHerní klávesniceHerní židleHerní myšiPC hryHerní sety

Dřevěné hračky

Dřevěné hračky

Dřevo je jedním z nejstarších přírodních materiálů na hraní. Dřevěné hračky jsou i dnes oblíbené pro svůj příjemný a hřejivý povrch. Dopřejte svým dětem moderní ekologické hračky. Panenky, zvířátka, auta a vláčky, domečky, nebo dřevěné hudební nástroje.

Dřevěné motorové hračky jsou plné překvapení.

Udělejte radost svému staviteli dřevěnými kostkami .

Otáčejte, mačkejte, navlékejte, rozvíjejte zvídavost a chuť učit se něco nového.

  • dřevo je obnovitelný přírodní materiál s delší životností

Dřevěné hračkyHračky pro děti

Prostorové 3D hračky

Prostorové 3D hračky

3D hry a hračky podporují prostorovou představivost. Často jsou zábavou pro celou rodinu. 3D loutky jsou určeny pro menší děti. V prostoru ožívají pohádkové postavičky, zvířátka, dopravní prostředky, domy a hrady. Bavte se skládáním 3D puzzle s předměty ze všech oblastí života. Cvičte svou představivost. Velké množství kusů poskytuje zábavu i na několik dní.


Puzzlepěnové puzzle

Hračky do vody

Hračky do vody

Udělejte svým dětem prázdniny zábavným dnem s nafukovacími hračkami. Míče, lehátka a nafukovací čluny různých tvarů a velikostí zabaví celou rodinu. Vezměte si s sebou moderní paddleboardy . Pádlujte a procvičujte rovnováhu ve stoje. Nezapomeňte na bezpečnostní a záchranné vesty. Šnorchlování s celoobličejovou maskou a ploutvemi vám umožní pohodlně a bezpečně prozkoumat podmořský svět. Nafukovací sety na volejbal, vodní pólo nebo basketbal zaručeně pobaví všechny vaše přátele.


PlavkyHračky do vodyPaddleboardyNeoprenové botyHračky do vanyNafukovačkyVodní sportyBoty do vody

Hračky do písku

Hračky do písku

Hra s pískem je jednou z nejstarších dětských činností. Modelování, házení nebo kropení. Nevyčerpatelná studnice zábavy. Formičky na dort, hrábě, kbelíky, trakaře a autíčka jsou základní výbavou pro hraní si s pískem.

Máte už doma pískoviště ? Potřebujete ho na terasu nebo zahradu? Líbí se vám pískoviště ve tvaru mušle nebo jako pracovní stůl? Dřevěné nebo plastové? A nezapomeňte na kinetický pestrobarevný písek .


Hračky na písek

Hračky na zahradu i ven

Hračky na zahradu i ven

Nechte své děti řádit venku na čerstvém vzduchu. Volný čas si zpestřete házením létajícími talíři, Twist Frisbee nebo různými míčovými hrami.

Dětský stan nebo zahradní domek bude královstvím dětské fantazie. Při hraní s panenkami a auty vyprávějí své tajné sny.

Umístěte na zahradu kvalitní dětská hřiště s prolézačkami, trampolínami, skluzavkami, závěsnými houpačkami a sítěmi.

Vytvořte prostor pro hry pinball, házení na cíl nebo na branku.

Vašim malým pomocníkům rozhodně nesmí chybět dětská výbava s nářadím pro malého kutila či zahrádkáře.

V létě vaše děti určitě ocení vodní hrátky v bazénu .

  • sportovní aktivity odvádějí pozornost od mobilních telefonů či tabletů a podporují socializaci v kolektivu

Tahací hračkyVenkovní hračkyMíčové sportyRaketové sportyHračky na zahraduAtletické sporty

Trample hračky

Trample hračky

Šlapací hračky podporují zdravý pohyb vlastní silou. Najděte tu správnou tříkolku nebo čtyřkolku pro budoucí závodníky. Umožněte dětem vyzkoušet si řízení auta nebo traktoru s přívěsem. Závod, náklad, doprava. Ovládání realisticky vyrobených hraček z kvalitních materiálů je přípravou na budoucí povolání.


Dětská elektrická autíčka

Dětská elektrická autíčka

Dětská elektrická autíčka jsou určena pro malé odvážné řidiče. Bezpečnost řidiče zvyšuje možnost dálkového ovládání rodiči. Vaše dítě si terénní autíčko, motorku nebo traktor určitě zamiluje. Kabriolet pro malé řidiče bude zábava při vašich procházkách. Zvuk startování, klakson, světlomety nebo otáčkoměr s hudebním přehrávačem dotváří perfektní jízdu.


Elektrická auta

Hračky na dálkové ovládání

Hračky na dálkové ovládání

Hračky na dálkové ovládání jsou známé jako RC hračky. Darujte robota k ovládání. Programovatelná hračka chodí, otáčí se, vypráví příběhy a hraje hudbu. Nebo vaše dítě miluje fantasy příběhy o dinosaurech? RC zvířata svítí, chrlí páru a řvou hrůzu.

Užijte si spoustu zábavy s RC auty , tanky, vrtulníky nebo čluny.

Pro malé milovníky přírody můžete ve vodě najít realistické RC hady, pavouky nebo žraloky . Překvapení máte zaručeno.


Dětská kola

Dětská kola

Seznamte své děti se základy cyklistiky. Darujte svým malým závodníkům dětská odrážedla a dětská kola . Jsou perfektním dárkem pro trénink rovnováhy a rozvoj obratnosti. S pomocnými kolečky nebo bez nich. Nezapomeňte na helmu, chrániče a bezpečná zábava s kvalitním kolem může začít.

  • dostupné modely pro dívky a chlapce široká škála modelů podle věku, výšky a hmotnosti dítěte nastavitelné sedadlo a výška řídítek odnímatelná stabilizační kolečka

Cyklistické chráničeDětská kola

Elektrokola

Elektrokola

Elektrokola využívají pomocnou energii baterií a pomáhají při jízdě do kopce prostřednictvím elektromotoru. Umožňují absolvovat delší a náročnější rodinné cyklotúry. Vyberte si na toulky městem skládací elektrokolo . Trekingové nebo krosové kolo pro zábavu na terénních cyklostezkách. Robustní horské elektrokolo s celoodpružením prověří vaše schopnosti v náročnějším horském terénu.

  • možnost absolvovat náročnější cyklistické túry v terénu mimo zahradu a město

ElektrokolaCyklistické přilbyCyklistické helmy

Koloběžky a elektrické koloběžky

Koloběžky a elektrické koloběžky

Koloběžky jsou ideálním dopravním prostředkem v hustém městském provozu. Dejte skútry do autobusu nebo je vložte do kufru auta. Kvalitní koloběžky z lehkých slitin a hliníku nezaberou mnoho místa, jsou vybaveny odpružením, kvalitními brzdami, osvětlením. Jsou ideální na přesun do práce, do školy, nebo za zábavou do skateparků.

Sportovní koloběžky s velkým předním kolem umožňují rychlou a bezpečnou jízdu i v prudkých sjezdech.

Dětské koloběžky jsou ideální pro ty nejmenší na procvičování rovnováhy.

Elektrokoloběžky vybavené elektromotorem a baterií dokážou dosáhnout rychlosti až 25 km/h a najednou dojedou až 35 km. Vydejte se tedy ve volném čase na výlet a užijte si čerstvý vzduch.

  • elektrické koloběžky jsou cenově dostupné, snadno se přenášejí a snadno skladují doma nebo ve škole

Elektrické koloběžkyPřilbyKoloběžkyChráničeSkládací koloběžkyFreestyle koloběžky

Kolečkové brusle

Kolečkové brusle

Základem dlouhé jízdy s větrem ve vlasech na kolečkových bruslích je antivibrační nosný rám a kvalitní kolečka. Inline brusle jsou obzvláště oblíbené.

Dětské kolečkové brusle mohou růst s vaším bruslařem. Nastavte správnou velikost a jde se na první trénink.

Jste milovníkem retro bruslení? Určitě vás potěší klasické QUAD brusle s víceřadými kolečky a brzdou na špičce brusle.

Slalomové kolečkové brusle bez brzd jsou určeny pro milovníky freeridu a mají speciální konstrukci pro slalom. Otestujte si své dovednosti a kondici a jezděte s chrániči bez dalších omezení.

  • pořizovací cena dostupná široké veřejnosti snadná údržba snadno skladovatelná

Chrániče kolenKolečkové brusleInline brusleBrusle

Elektrické brusle

Elektrické brusle

Kolečkové brusle s elektrickou patou můžete mít stále u sebe. Elektrický pohon i baterie jsou umístěny v nosném rámu, který je vybaven rychloupínacím systémem. Nazujte a utáhněte si tenisky. Nepotřebujete žádný ovladač. Ovládejte rychlost stisknutím a zvednutím nohy proti povrchu.

Pozor, překvapí vás rychlost až 16 km/h. Chraňte se před pádem a užijte si skvělou zábavu po dobu až 30 minut.

  • brusle na podpatku nezaberou mnoho místa v batohu nebo tašce
  • obtížné udržet rovnováhu a udržet rovnováhu

Chrániče páteře

Skateboardy, e-skateboardy, GyroBoardy

Skateboardy, e-skateboardy, GyroBoardy

Skateboarding není jen zajímavý sport pro mladé lidi, ale také životní styl svobody, extrémů a vzrušujících zážitků. Překonejte překážky ve skateparku nebo leťte na U rampě. Jiná technika jízdy vyžaduje jiný skateboard, ale přinese 100% zábavu bez nudy.

Na elektrickém skateboardu nebudete mít problém s dojezdem až 30 km . Ani jízda do kopce vás nepřekvapí. Samozřejmostí je regulace otáček bezdrátovým ovladačem.

Máte problémy s rovnováhou a stabilitou? GyroBoards jsou právě pro vás. Nakláněním do stran, dopředu nebo dozadu volíte směr jízdy tohoto vozidla ovládaného mikročipy a stabilizačními gyroskopy. Užijte si adrenalinovou zábavu.

  • moderní, stylová, adrenalinová vozidla
  • drahé na pořízení obtížně ovladatelného řízení

SkateboardySkateboarding

Přečtěte si také

Zimní pneumatiky pro bezpečnou jízdu na studených vozovkách

O nutnosti použití zimních pneumatik v náročných klimatických podmínkách zimy již asi není pochyb. Obecným doporučením je přezout na zimní pneumatiky, pokud okolní teplota klesne pod 7°C.

Domácí pekárny pro přípravu čerstvého chleba a pečiva

Rádi snídáte čerstvý, křupavý krajíc chleba nebo teplé voňavé pečivo? Pak si rozhodně pořiďte malou domácí pekárnu.

Kuchyňské roboty – spolehliví společníci při vaření a pečení

Objevte spolehlivého společníka pro každodenní i příležitostné vaření a pečení. Staňte se kreativním kuchařem. Připravte pokrmy z celého světa.

Tlakové hrnce pro zdravá jídla, šetřící energii a čas

Zvládněte přípravu svých oblíbených jídel za zlomek času. Zdravé vaření v páře pod vyšším tlakem výrazně zkracuje dobu přípravy a tím šetří energii.

Ekonomické televizory pro každého po celý rok

Moderní televizní přijímače jsou inteligentní, ekonomická SMART zařízení do každé domácnosti. Bohaté funkce, ultraplochý nadčasový design, vynikající obraz a zvuk je předurčily pro každodenní použití.

Jogurtovače – pomocníci na podporu přirozené imunity

Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.

Napařovače oděvů pro snadné ošetření a dezinfekci oděvů

Pára změkčuje a narovnává vlákna v textilu, čímž narovnává pomačkané oblečení a záhyby. Zároveň účinně dezinfikuje textilie.

Jak vybrat tu nejlepší kávu?

Káva je jedním z nejstarších a nejoblíbenějších povzbuzujících nápojů. Je to lahodný důvod pro setkání s přáteli, pro příjemnou relaxaci a odpočinek.

Domácí udírny pro přirozenou konzervaci a plnou chuť uzených mas

Spolu se sušením je uzení nejstarší formou konzervace potravin. Populární řeznictví a zpracování masa je výbornou příležitostí pro setkání celé rodiny a přátel.

Čištění oken – efektivní a moderní

Čištění oken, zrcadel, sprchových koutů nebo různých hladkých lesklých povrchů v domácnosti je často noční můrou. Dělejte to ale efektivně a moderně.

Relax při zimních sportech

Slovensko je krásná hornatá země s mnoha dobře vybavenými zimními středisky. Nabízejí skvělé prostředí pro relaxaci a sport s výbornými sněhovými podmínkami.

Jak vybrat správnou varnou desku?

Vybavte svůj moderní domov sklokeramickou varnou deskou nebo bezpečnou indukční varnou deskou. Vyzkoušejte inovativní, zábavné, snadné vaření a spoustu chytrých funkcí.