Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé

Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé

Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 246 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé - popis produktu

Hledáte zábavnou vzdělávací hru pro vaše děti? Pestrobarevné dřevěné domino Domin je tím pravým řešením! Tato hra je ideální pro malé ruce a pomáhá rozvíjet dovednosti, které budou dětem prospěšné po celý život. Domino je jednou z těch her, které nikdy nevyjdou z módy. Právě toto dřevěné domino je navrženo tak, aby vydrželo mnoho hodin zábavy. Děti si mohou užívat hru samy nebo s rodinou a přáteli. Je to skvělý způsob, jak trávit čas spolu a zároveň se učit novým věcem. Hra s dřevěným dominem pomáhá rozvíjet různé dovednosti dětí. Zlepšuje jejich senzomotorické schopnosti, což znamená, že se zlepšují v koordinaci ruky a oka. Také podporuje schopnost porovnávání a soustředění, což jsou dovednosti, které budou dětem prospěšné ve škole i v životě. Domino má veselý a jednoduchý motiv zvířátek safari. Děti se budou těšit, když budou spojovat obrazy lva, slona, hada a dalších zvířátek. Dílky jsou dostatečně velké, aby se dobře držely, a jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Tato sada obsahuje 28 ks dřevěných dílků domino, které lze uložit do dřevěné krabičky s posuvným víkem. To znamená, že dílky nebudou nikde ztraceny a budou vždy připraveny k hraní. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Kvalitní dřevěné zpracování Motiv zvířátek safari Sada obsahuje: 28 dílků Krabičku s posuvným víkem

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vzdělávací hračky, je v nabídce značky Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé - parametry produktu

Hloubka jednoho dílku8 cm
Hmotnost0,47 kg
MateriálDřevo
Šířka jednoho dílku4 cm
TypSpolečenské hry
Vhodné od12 měsíců
Výška jednoho dílku0,3 cm
Hmotnost0.47 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Vzdělávací hračky, Domino
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné domino safari DOMIN hnědé - jak nakoupit nejvýhodnější?