Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá

Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá

Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 115 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá - popis produktu

Hledáte stylový a zároveň praktický způsob, jak uchovat hračky, výrobky a další drobnosti vašich dětí? Tato robustní dřevěná krabička je ideálním řešením. S přírodním designem, který zapadne do každého dětského pokoje, přinese tato krabička řadu výhod. Krabička je ideálním řešením pro ukládání různých věcí, od hraček po výrobky vašich dětí. Je dostatečně prostorná, aby pojmula hračky a zároveň dostatečně robustní, aby vydržela hravé dobrodružství vašich dětí. Může být také vynikajícím doplňkem do hry, kde může sloužit jako 'krabicový obchod' nebo 'kuchyňka' pro vaše malé šéfkuchaře. Jednou z výhod této krabičky je její přírodní design, který se hodí do jakéhokoli dětského pokoje. Máte však také možnost ji natřít barvou podle svého vkusu. To vám umožní přizpůsobit ji tak, aby ladila s okolím nebo vyjádřila osobnost vašeho dítěte. Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Přírodní design Víceúčelové

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá - parametry produktu

Hmotnost0,18 kg
MateriálDřevo
TypPotraviny
Vhodné od3 let
Hloubka6 cm
Šířka16 cm
Výška11 cm
Hmotnost0.18 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná krabička LURO hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?