Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 639 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW - popis produktu

Chcete pro své děti jen to nejlepší a není se tedy čemu divit, že vybíráte takové hračky, které je nejen zaujmou, ale budou také bezpečné a něčemu je naučí. Nenásilně a hravě pomůže rozvíjet základní smysly a mnoho dalšího. Stačí pořídit dřevěný motorický labyrint Meadow, který je v příjemných a jemných pastelových barvách. Podpořte zručnost vašich dětí a pořiďte jim hračku, která je bude vzdělávat. Je vhodná pro všechny kluky i holky od 12 měsíců. Jde skvělý kousek pro podporu zručnosti, jemné motoriky, logiky, vizuálního vnímání, představivost, trpělivosti a mnoha dalšího. Děti jednoduše posouvají barevné korálky po drátcích. Snaží se korálky dostat z jednoho místa na druhé a to už chce trochu soustředění. Hračka se vyrábí z kvalitního a odolného dřeva a kovu, vše je opatřeno příjemnými barvami, které dítě může později rozpoznávat. Vše splňuje evropské bezpečnostní standardy. Pořiďte moderní hračku svým dětem i vy! Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Motorická hračka Jemné barvy

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW patří do skupiny produktů Vzdělávací hračky, je v nabídce značky Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW - parametry produktu

MateriálKov, Dřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka15 cm
Šířka22,5 cm
Výška17 cm
Hmotnost0.68 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Vzdělávací hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěný motorický labyrint MEADOW - jak nakoupit nejvýhodnější?