Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER - popis produktu

Chcete pro své děti novou hračku, která by se jim zalíbila a trávily by s ní spoustu času? Nechcete však jen nějakou hračku. Je totiž také důležité, aby vaše děti rozvíjely své schopnosti a základní dovednosti. V tom jim může hodně pomoci správně zvolená hračka. Dřevěný jezdící tygr Tiger. Jde o moderní kousek, do kterého se zamilují všechny děti. Hravou a nenásilnou formou pomáhá dětem v jejich prvních krůčcích a rozvoji základních dovedností. Jde například o udržení rovnováhy a koordinace pohybu, kdy se děti učí první krůčky. Dále to jsou základní úchopy a také jemná motorika. Hračka je opatřená dlouhým držadlem, které pomáhá dětem ve stabilitě. Na výrobu se využívá kvalitní a odolné dřevo, které splňuje evropské standardy a zvládne hravě každodenní dětský nápor. Pevná hračka skvěle padne holkám i klukům a to už od jednoho roku. Při jízdě využijete pogumovaná kolečka, která nabízí takřka tichý chod. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Příjemné zbarvení Kolečka opatřená gumou

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, guma, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, guma, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER - parametry produktu

MateriálGuma, Dřevo
TypTahací hračky a jezdíci
Vhodné od12 m
Hloubka55 cm
Šířka8 cm
Výška15 cm
Hmotnost0.32 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, guma
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící tygr TIGER - jak nakoupit nejvýhodnější?