Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR

Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR

Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 931 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR - popis produktu

Přemýšlíte, co dětem pořídíte za moderní hračky, které by si zamilovaly? Zároveň chcete, aby je hračky něco naučily a děti si tak osvojily různé dovednosti, které je provází dospělostí. Máte doma malého kutila, který by chtěl být velkým řemeslníkem? Pak sáhněte po dřevěném nářadí v kufříku Junior, který splní všechny dětské sny. Nabízí dostatečnou možnost, jak si děti mohou hrát, užít si zábavu a také si osvojit jemnou motoriku a základní dovednosti, jak co vzniká a jaké jsou jednotlivé kusy nářadí. Na výrobu se využívá kvalitní dřevo, které doplňuje neméně odolný kov. Najdete zde celkem 28 kousků nářadí, které je příjemně zabaleno do praktického kufříku, kdy budou mít děti vše pohromadě. Najdete v něm šroubováky, pily, různě velké klíče, kladiva a mnoho dalších nástrojů. Malí kutilové budou nadšení, vše totiž vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám. Podpořte dětské hry a pořiďte jim moderní hračky, které si zamilují a užijí si s nimi spoustu zábavy. Specifikace produktu: Vhodné od 8 let Moderní pojetí V sadě 28 kusů

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR - parametry produktu

MateriálKov, Dřevo
Obsah28 kusů
TypDílna
Vhodné od8 let
Hloubka8 cm
Šířka37 cm
Výška24 cm
Hmotnost1.94 kg
KategorieHračky, Nářadí, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Kufříky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné nářadí v kufříku JUNIOR - jak nakoupit nejvýhodnější?