Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky

Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky

Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 425 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky - popis produktu

Chcete dětem pořídit moderní hračky, které si zamilují a budou si s nimi hrát dlouhou dobu? Nechcete jen něco, co za chvíli odloží. Potřebujete hračky se kterými budou růst a vyhrají si s nimi i za dva roky. A přesně takové jsou dřevěné kostky Dice s obrázky. V balení najdete celkem devět stejně velkých kostek, které na sobě nesou několik příjemných obrázků. Vhodné jsou pro všechny děti, kluky i holky a to od jednoho roku. Nabídnou mnoho možností a děti si s nimi vyhrají. Kromě klasického stavění děti mohou poznávat obrázky na kostkách, rozeznávat barvy, učit se trpělivosti, jemné motorice, úchopům, soustředění a kreativitě. Mohou také v pozdějším věku rozvíjet slovní zásobu. To vše za pomoci kostek, které jsou vyrobené z velmi kvalitního materiálu, konkrétně ze dřeva, které je odolné. Splňuje aktuální evropské bezpečnostní normy. V menší krabičce jsou kostky uloženy, takže je můžete využít nejen doma, ale také na cestách. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Barevné provedení Kvalitní zpracování

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky - parametry produktu

MateriálDřevo
TypKostky
Vhodné od12 měsíců
Hloubka14,5 cm
Šířka4,5 cm
Výška14,5 cm
Hmotnost0.59 kg
KategorieHračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné kostky DICE s obrázky - jak nakoupit nejvýhodnější?