Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor

Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor

Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 575 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor - popis produktu

Potřeba nabídnout dětem moderní a stylové hračky je důležitá. Děti se rozvíjí ode dne narození, zkoumají svět a chtějí toho co nejvíc poznat. Když jim k tomu nabídnete správné podněty, budou se učit s radostí. Deska s nasazovacími čísly Toys je proto správnou volbou. Je vhodnější pro starší děti od dvou let, pro kluky i holky, kteří se chtějí nenásilnou formou učit novým věcem a zjišťovat, jak funguje svět kolem nich. Aktivní hračka je zabaví na dlouhé chvíle. Základem je deska na které najdou dřevěné tyčky a číslice. Na ně se skládají barevné kruhy a to podle počtu. Děti si tak rozvíjejí základní zručnost, trénují úchopy, jemnou motoriku, koordinaci. To však není všechno! Díky barvám můžete s dětmi trénovat poznávání barev a také číslic. Hračka podporuje logické myšlení a rodiče jistě ocení pevný a odolný materiál - dřevo, které dětem nabídne kvalitní hračku, která jim vydrží dlouho. Specifikace produktu: Vhodné od: 2 let Barevné provedení Moderní zpracování Didaktická a edukační hračka rozvíjející: Zručnost Úchopy Jemnou motoriku Koordinaci Počítání Barvy Čísla

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor - parametry produktu

MateriálDřevo
TypEdukační hračky
Vhodné od2 let
Hloubka11 cm
Šířka42,5 cm
Výška11,5 cm
Hmotnost0.80 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Deska s nasazovacími čísly TOYS multicolor - jak nakoupit nejvýhodnější?