Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION

Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION

Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 418 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION - popis produktu

Přemýšlíte nad tím, jakou novou hračku pořídit svým dětem? Učí se každým dnem a je tedy pro vás důležité jejich mysl stimulovat den co den. Chcete barevnou hračku, která navíc děti naučí něco nového a to zábavnou formou? Pak sáhněte po magnetickém bludišti Construction, které si zamilují nejen malí stavbyvedoucí, ale také všechny slečny. Vhodné pro děti od tří let. Bludiště je vyvedeno v příjemných a sytých barvách, které zaujmou všechny děti na první pohled. Bludiště znamená překážky a na dětech je, aby úspěšně provedly kuličky všemi překážkami do zdárného cíle. Nechybí nezbytné magnetické ukazovátko a vše prověřuje dětskou trpělivost. Na výrobu se využívá kvalitní materiály - dřevo a plast. Magnetické bludiště má prvky staveniště a pomáhá podporovat a rozvíjet dětskou tvořivost, trpělivost, podporuje jemnou motoriku, základní úchopy, koordinaci ruka oko, logické uvažování a mnoho dalšího. Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Magnetické bludiště Součástí je také ukazovátko

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, Plast, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, Plast, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION - parametry produktu

MateriálPlast, Dřevo
TypHry a hlavolamy, Motorická hračka
Vhodné od3 let
Hloubka1,2 cm
Šířka22,5 cm
Výška22,5 cm
KategoriePláště, Hračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Plast
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Magnetické bludiště CONSTRUCTION - jak nakoupit nejvýhodnější?