Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 445 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set - popis produktu

Je pro vás důležité dopřát dětem správné hračky? Takové, které děti nejen zaujmou, ale také jim nabídnou spoustu možností k rozvoji a posunování hranic? Pomůžou dětem v jejich učení a navíc je umí zabavit? Sáhněte po dřevěných kostkách Connect basic set, které jsou vším, co děti potřebují. Vhodné jsou pro kluky a holky od jednoho roku věku. Pomohu jim rozvíjet základní úchopy, jemnou motoriku, trpělivost, kreativitu a třeba i dětskou fantazii, které se meze rozhodně nekladou. Při výrobě se soustředí na kvalitní a dobře zpracované materiály. Tvrdé a zároveň pružné plasty a odolné dřevo jsou jasnou volbou. Vše navíc vyhovuje evropským bezpečnostním normám a jde o ekologicky zodpovědné získávání materiálů. Fantazie se meze nekladou a děti dostanou nejen možnost hrát si a stavět podle své vlastní fantazie, ale díky svým pestrým barvám zaujmou dětskou pozornost. Navíc se na kostkách velmi snadno naučí poznávat barvy. Specifikace produktu: Vhodné od 1 roku Multicolor vzhled 100 ks v balení

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, Plast, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, Plast, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, Plast, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set - parametry produktu

MateriálPlast, Dřevo
TypKostky
Vhodné od12 měsíců
Hloubka3,7 cm
Šířka5,9 cm
Výška2,9 cm
KategoriePláště, Hračky, Kostky, Hračky pro děti, Stavebnice, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Plast
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT basic set - jak nakoupit nejvýhodnější?