Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 579 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů - popis produktu

Hledáte pro své děti moderní hračku, která jim propůjčí jedinečné schopnosti? Pomůže jim v rozvoji, zaujme jejich pozornost na delší dobu a neklade meze dětské fantazii, takže ji mohou využívat opravdu kdekoliv. Řeč je o dřevěných kostkách Connect natur set, které jsou vším, co děti potřebují. Vhodné pro kluky a holky od jednoho roku věku. Rozvíjí se základní uchopení, jemná motorika, dětská fantazie, kreativita a také trpělivost. Různě tvarované kousky poskytují různé možnosti. Na výrobu se využívají kvalitní a odolné materiály. Jde o dřevo a plast. Poskytuje dětem pružnost a pevnou strukturu. Děti mohou z kostek stavět spoustu věcí a to podle vlastní fantazie. V sadě najdete celkem sto kusů různých tvarů a velikostí. Materiály na výrobu vyhovují evropským bezpečnostním normám a jde o ekologicky zodpovědné získávání materiálů. Specifikace produktu: Vhodné od 1 roku Přírodní vzhled 100 ks v balení

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, Plast, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, Plast, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, Plast, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů - parametry produktu

MateriálPlast, Dřevo
TypKostky, Motorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka3,7 cm
Šířka5,9 cm
Výška2,9 cm
Hmotnost4.48 kg
KategoriePláště, Hračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Plast
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné kostky CONNECT natur set 100 kusů - jak nakoupit nejvýhodnější?