Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY

Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY

Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 445 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY - popis produktu

Děti objevují svět a v této fázi se co nejvíc snaží přiblížit dospělým. Chtějí si vyzkoušet všechno, co maminky a tatínkové dělají. Proto se z nich stávají, díky dětským hračkám, kutilové, zdravotní sestřičky, kuchařinky a podobně. Krájecí pečivo v krabici Pastry je další možností, jak si děti mohou bez obav hrát. Milujete vy i vaše děti vůni pekařských výrobků a rádi si dáte čerstvé pečivo přímo z pekárny? Děti ho teď mohou mít doma v podobě hraček. A možnosti her neberou konce. K dispozici jsou nejen koblihy, ale také housky, preclíky, chleba a mnoho dalšího. Jednotlivé pečivo je spojeno suchým zipem, který jde velmi snadno od sebe odtrhnout nebo odřezat přiloženým dřevěným nožem. Děti se učí základním úkonům jako krájení, trénují úchopy, jemnou motoriku, vyváženou stranu a to, jak se jídlo připravuje. Vše je vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu - ze dřeva. Jednotlivé kousky jsou uloženy v praktické krabici. Vhodné od 18 měsíců. Specifikace produktu: Vhodné od: 18 měsíců Kvalitní zpracování Spojeno suchým zipem Sada obsahuje: Koblihu Housku Preclík Chleba Rohlík Koláč Donut Prkénko s nožem

Produkt Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY - parametry produktu

MateriálDřevo
TypPotraviny
Vhodné od18 měsíců
Hloubka5 cm
Šířka18 cm
Výška14,5 cm
Hmotnost0.20 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Kráječe
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Krájecí pečivo v krabici PASTRY - jak nakoupit nejvýhodnější?