Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT

Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT

Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 401 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT - popis produktu

Hledáte pro své děti vhodné hračky, které by se jim líbily a zajistily to, že si vydrží hrát dlouhé chvíle? Navíc jim chcete dopřát samostatný rozvoj, který zvládnou jednoduše a za pomocí hry. V tom případně sáhněte po dřevěném krájecím ovoci v krabičce Fruit, které je pestrobarevné a nabízí dětem mnoho nového. Díky němu děti poznají jednotlivé druhy ovoce, naučí se s ním manipulovat a navíc, díky možnosti krájet si děti osvojí jemnou motoriku a naučí se, jak manipulovat s nožem a jak krájet ovoce. V balení najdete jablko, hrušku, pomeranč, citron, jahodu, banán a meloun, vše v praktickém boxu, dodáváno s dřevěnou deskou a nožem. Vyrobeno z kvalitního a odolného dřeva, které je potaženo pestrobarevným lakováním. Děti můžete poučit nejen o důležitosti ovoce ve stravě, ale také si s nimi hrát a přitom je naučit odkud jídlo pochází, jak se připravuje a podobně. Odpovídá současným evropským bezpečnostním normám a pomáhá rozvíjet jemnou motoriku. Specifikace produktu: Ovoce je v boxu Vhodné od 18 měsíců Vyrobeno z odolného dřeva Balení obsahuje: Jablko Hrušku Pomeranč Citron Jahodu Banán Meloun Desku s nožem

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT - parametry produktu

MateriálDřevo
TypPotraviny
Vhodné od18 měsíců
Hloubka5 cm
Šířka18 cm
Výška14,5 cm
Hmotnost0.38 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Kráječe
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné krájecí ovoce v krabičce FRUIT - jak nakoupit nejvýhodnější?