Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES

Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES

Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 401 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES - popis produktu

Chcete dětem nabídnout hračky, které je budou vzdělávat? Takové kousky, které jim pomohou poznat, jak funguje zdravé stravování a osvojí si základní dovednosti? Zároveň chcete, aby je hračky bavily a užily si s nimi velkou spoustu zábavy. A přesně taková je dřevěná krájecí zelenina v krabičce Vegetables. Jde o moderní hračky, které dětem zajistí zábavu na dlouhé hodiny a nenásilnou formou si tak osvojují základní úchopy, procvičují jemnou motoriku a učí se zdravé výživě. Dřevěná krájecí zelenina v krabičce je vyrobená z kvalitního dřeva, které je odolné a pestrobarevné. V sadě najdete mrkev, rajčata, okurku, cibuli, houby a další. Mimo jiné je součástí také krabička, dřevěný nůž a prkénko, na kterém děti zeleninu krájí. Odpovídá současným evropským bezpečnostním normám, zeleninu pojí suchý zip, který podporuje dětskou jemnou motoriku. Pořiďte dětem krásné a moderní hračky, které zajistí spoustu zábavy a podnítí dětskou fantazii. Specifikace produktu: Vhodné od 18 měsíců Vše v krabičce K dispozici prkénko a nůž Sada obsahuje: Mrkev Rajčata Okurku Cibuli Houby Lilek Prkénko s nožem

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES - parametry produktu

MateriálDřevo
TypPotraviny
Vhodné od18 měsíců
Hloubka5 cm
Šířka18 cm
Výška14,5 cm
Hmotnost0.44 kg
KategorieZelenina, Hračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Kráječe
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná krájecí zelenina v krabičce VEGETABLES - jak nakoupit nejvýhodnější?