Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený

Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený

Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 295 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený - popis produktu

Hledáte pro děti tu správnou hračku, která se jim bude líbit a zaujme jejich pozornost na adekvátně dlouhou dobu? Zároveň jako rodiče cítíte zodpovědnost v dětském rozvoji a objevování světa, které děti každý den zažívají. Zvolte proto motorický labyrint na kolečkách Crocodile, který nabízí tvar krokodýla, pestré barvy a příjemný vzhled. Oblíbí si ho kluci i holky a to už od jednoho roku. Rodiče zase ocení kvalitu, bezpečnost a možnost každodenního učení. Na výrobu této hračky se používají dva kvalitní materiály. Pevné dřevo a odolný kov, dohromady dodávají dětské hračce tu správnou stabilitu a odporu. Navíc jde o kousek plně vyhovující současným evropským bezpečnostním normám. Motorický labyrint je opatřen kolečky a nechybí krokodýl, skrz kterého vede lano s korálky. Ty děti posunují a tím pádem si osvojují základní úchopy a cvičí jemnou motoriku. Barvy podněcují vizuální stránku, učí se koordinaci pohybů a cvičí smyslové vnímání. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Pestré zbarvení Kvalitní opracování

Produkt Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený - parametry produktu

MateriálKov, Dřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 m
Hloubka8 cm
Šířka14 cm
Výška12 cm
Hmotnost0.19 kg
KategorieZelenina, Hračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Motorický labyrint na kolečkách CROCODILE zelený - jak nakoupit nejvýhodnější?