Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné

Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné

Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 325 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné - popis produktu

Vstupte do světa, kde se z obyčejného ovoce a zeleniny stávají tvůrčí nástroje pro vaše děti. Tyto barevné magnetky jsou vyrobeny ze dřeva a na své zadní straně mají silné magnety, které otevírají nekonečné možnosti kreativity a zábavy. Sada obsahuje 35 magnetů, zahrnující různé druhy ovoce a zeleniny. Vaše děti mohou zkombinovat jablka, pomeranče, brokolici, rajčata a další tak, aby vytvořily své vlastní umělecké dílo na lednici neo magnetické tabuli. Každý kousek má svou vlastní barvu, tvar a texturu, což stimuluje smyslové vnímání dětí a rozvíjí jejich dovednosti. Tyto magnetky jsou více než jen zábava - jsou vzdělávacím nástrojem. Pomáhají rozvíjet dětskou kreativitu, matematické dovednosti, rozpoznávání barev a tvůrčí myšlení. Děti si mohou vytvářet vlastní příběhy, učit se o různých druzích ovoce a zeleniny a trénovat své jemné motorické dovednosti. Magnetky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které splňují evropské bezpečnostní normy. Jsou bezpečné a odolné, díky čemuž vydrží mnoho let radosti a her. Přineste kouzlo ovoce a zeleniny i do svého domova a podpořte rozvoj svých dětí s touto úžasnou sadou magnetek ovoce a zeleniny! Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Odpovídá současným evropským bezpečnostním normám Sada obsahuje: 35 kusů magnetek Dřevěnou krabičku

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné - parametry produktu

Hloubka jedné magnetky5 cm
Hmotnost0,52 kg
MateriálDřevo
Počet kusů v sadě35
Šířka jedné magnetky6 cm
TypMagnetky
Vhodné od3 let
Hmotnost0.52 kg
KategorieZelenina, Hračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Magnetky FRUITS VEGETABLES vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?