Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený

Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený

Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 382 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený - popis produktu

Dopřejte svým dětem správnou hračku, která je bude nejen bavit, ale také stimuluje jejich podněty a nabídne jim to, co chtějí a potřebují? K dispozici je celá řada různých edukativních hraček, jednou z nich může být vkládací puzzle krokodýl s čísly Crocodile. Tento barevný krokodýl čeká na to, až děti poskládají čísla od jedné do deseti. Každý dílek disponuje jedním číslem a různým tvarem, takže ho děti mohou uložit nejen podle tvaru, ale také později podle čísla. V balení najdete celkem deset kousků s různými velikostmi. Vše je vyrobeno z kvalitního a odolného dřeva, které je pevné a zvládá každodenní dětské zacházení. Najdete na nich obrázky, které jsou v sytých barvách. Všechny materiály splňujíaktuální evropské bezpečnostní normy. Puzzle pomáhá dětem rozvíjet slovní zásobu, rozpoznávání tvarů i barev, podporuje proces učení, jemnou motoriku, základní úchopy a také logické uvažování. Specifikace produktu: Vhodné od: 3 let Počet dílků: 10 ks Kvalitní zpracování

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený - parametry produktu

MateriálDřevo
TypPuzzle, Motorická hračka
Vhodné od3 let
Hloubka1,95 cm
Šířka42,5 cm
Výška16 cm
Hmotnost0.59 kg
KategorieZelenina, Hračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Vkládací puzzle krokodýl s čísly CROCODILE zelený - jak nakoupit nejvýhodnější?