Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky

Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky

Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 275 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky - popis produktu

Sháníte pro své miminko novou nebo úplně první hračku, která zaujme děti a udrží jejich pozornost? Může jít o skvělého pomocníka při prvním bádání, co za svět to okolo něj je. Plyšový pejsek Doggie s kousátky je přesně to, co je pro děti od narození vhodné. Ať už jde o holky či kluky, mohou mít k dispozici krásného plyšového pejska, který je navíc opatřen kousátky, která pomáhají při růstu zoubků. Pomáhá dětem v jejich prvotním rozvoji a učení dovedností. Plyšová hračka ve tvaru pejska je velmi měkká a strukturovaná. V podstatě vypadá jako pestrobarevná dečka, která disponuje kousátky, které mohou dětem pomoci při růstu zubů. Na výrobu se použily kvalitní materiály jako plyš nebo látka. Nabjdete zde také kvalitní a odolný plast. U dětí pomáhá hračka podněcovat rozvoj senzoriky, základní úchopy, jemnou motoriku, trpělivost, koordinuje se obratnost a také ruka/noha, což mohou děti trénovat už od narození. Specifikace produktu: Vhodné od 0 měsíců Měkká hračka Kvalitní výroba

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Látka, Plast, Plyš, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky lze nalézt mezi produkty ve skupině Plyšové hračky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Látka, Plast, Plyš, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky - parametry produktu

MateriálPlyš, Plast, Látka
TypInteraktivní
Vhodné od0 m
Hloubka9 cm
Šířka46 cm
Výška26 cm
Hmotnost0.13 kg
KategoriePláště, Hračky, Hračky pro děti, Plyšové hračky, Kousátka, Chrastítka
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálLátka, Plast, Plyš
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Plyšový pejsek DOGGIE s kousátky - jak nakoupit nejvýhodnější?