Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý

Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý

Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 285 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý - popis produktu

Chcete dětem nabídnout tu správnou hračku, která se jim bude líbit a budou si s ní chtít pořád hrát? Zároveň jako rodiče cítíte zodpovědnost dopřát dětem kousky, které jim pomohou také s jejich rozvojem a učením. Zvolte proto motorický labyrint houpačka Cow ve tvaru kravičky a neuděláte chybu. Pestré barvy, příjemný vzhled s motivem pejska si oblíbí kluci i holky. Rodiče zase ocení, jak skvělou a cennou motorickou pomůckou může labyrint být. Na výrobu této hračky se použily dva kvalitní materiály. Pevné dřevo a odolný kov, dohromady tvoří stabilní dětskou hračku, která vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám. Motorický labyrint má svůj základ v houpacím pejskovi, kde nechybí dřevěné korálky, které děti posunují sem a tam. Právě na tom se učí základnímu úchopu, trénují jemnou motoriku, koordinaci pohybů, trpělivost, základní představivost a mnoho dalšího. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Pestré zbarvení Kvalitní opracování

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý - parametry produktu

MateriálKov, Dřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 m
Hloubka10 cm
Šířka13 cm
Výška10 cm
Hmotnost0.22 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Houpačky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Motorický labyrint houpačka DOGGIE modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?