Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE

Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE

Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 315 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE - popis produktu

Děti rády objevují svět už od narození a učí se velmi rychle novým věcem. Jedna z prvních hraček, která je zaujme a oblíbí si ji může být například chrastítko. Stačí však vybrat to správné, které bude dětem pomáhat v jejich vývoji. Dřevěné chrastítko Ratte je ideální. Je vyvedeno v pestrých barvách, které jsou velmi bezpečné a podporují dětskou motoriku, jemné úchopy. Rozvíjí se fantazie a také koordinace ruka - oko. Děti si s ním velmi vyhrají a to nejen doma, ale také na cestách. Na výrobu se využívá kvalitní a odolné 100% FSC dřevo. Je to dřevo, které je co nejvíc využitelné, hladké, jemné a odolné, je vytěženo legálně a s ohledem na ekologii a přírodu. Uprostřed chrastítka, které je mimochodem vyvedeno v krásných a pestrých barvách, najdete lesklou rolničku, která přitahuje pozornost a vydává zvuk, za kterým se každé dítko otočí. Vhodné pro všechny děti, kluky i holky od půl roku. Dopřejte dětem spoustu zábavy a nenásilnou formou také učení. Specifikace produktu: Vhodné od 6 měsíců Kvalitní zpracování Moderní zbarvení

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je FSC dřevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je FSC dřevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE - parametry produktu

MateriálFSC dřevo
TypEdukační hračky
Vhodné od6 měsíců
Hloubka6 cm
Šířka6 cm
Výška8,7 cm
Hmotnost0.05 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Chrastítka
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálFSC dřevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné chrastítko RATTLE - jak nakoupit nejvýhodnější?