Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE

Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE

Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 167 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE - popis produktu

Pro děti jen to nejlepší! I proto se snažíte najít pro ně vhodné hračky, které jim pomohou rozvíjet smysly a podnítí jejich rozvoj, fantazii a budou první hračkou, kterou si děti zamilují? Sáhněte po dotykovém kroužku Doggie, který se snadno může stát originální první hračkou vašeho dítěte. Díky jemným barvám je vhodný pro kluky i pro holky a to takřka od narození. Dotykový kroužek na sobě nese roztomilého látkového pejska s dlouhýma ušima. Při výrobě se kladl důraz zejména na kvalitu, která musí být prvořadá. Kroužek je proto vyroben ze dřeva, které je odolné. K němu patří také látkový pejsek, který je krásně měkoučký a vyrobený z plyše. Dotykový kroužek Doggie splňuje evropské bezpečnostní standardy a jde tedy o bezpečnou hračku. Děti se s hračkou nenudí, rozvíjí své hmatové smysly, vnímají hračku jako celek, podporují jemnou motoriku, trénují základní úchopy, doplňují koordinaci ruka/oko a kousátko využijí při růstu zubů. Specifikace produktu: Vhodné od 0 měsíců Neutrální zbarvení Kvalitní zpracování

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, Plyš, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE lze nalézt mezi produkty ve skupině Plyšové hračky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, Plyš, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE - parametry produktu

MateriálPlyš, Dřevo
TypInteraktivní
Vhodné od0 měsíců
Hloubka9 cm
Šířka13 cm
Výška14 cm
Hmotnost0.04 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Plyšové hračky, Chrastítka
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Plyš
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dotykový kroužek DOGGIE - jak nakoupit nejvýhodnější?