Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY

Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY

Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 185 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY - popis produktu

Pro děti jen to nejlepší! I proto se snažíte najít pro ně vhodné hračky, které jim pomohou rozvíjet smysly a nabídnou jim dostatek možností a prostoru, kdy budou rozvíjet svou fantazii a trénovat trpělivost. Sáhněte po dotykovém kroužku Teddy, který se snadno může stát originální první hračkou vašeho dítěte. Díky příjemné neutrální barvě je vhodný pro kluky i pro holky a to takřka od narození. Na dotykovém kroužku najdete medvídka, který zaujme dětskou pozornost. Při výrobě se kladl důraz zejména na kvalitu, pevnost a odolnost. Kroužek je proto vyroben ze dřeva. K němu patří také látkový medvídek, který je vyroben z plyše. Dotykový kroužek Teddy splňuje evropské bezpečnostní standardy a jde tedy o bezpečnou hračku. Děti se s hračkou nenudí, rozvíjí své hmatové smysly, vnímají hračku jako celek, podporují jemnou motoriku, trénují základní úchopy, doplňují koordinaci ruka/oko a kousátko využijí při růstu zubů. Specifikace produktu: Vhodné od 0 měsíců Neutrální zbarvení Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, Plyš, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plyšové hračky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, Plyš, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY - parametry produktu

MateriálPlyš, Dřevo
Vhodné od0 měsíců
Hloubka9 cm
Šířka13 cm
Výška14 cm
Hmotnost0.04 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Plyšové hračky, Chrastítka
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Plyš
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dotykový kroužek TEDDY - jak nakoupit nejvýhodnější?