Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD

Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD

Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 178 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD - popis produktu

Snažíte se najít pro své děti neotřelé a nové hračky, které se jim budou líbit a zamilují si je? Každý rodič chce svým nejmenším dopřát to nejlepší a sáhnout po zajímavých kouscích bude to pravé. Například lepící páska s motivem kolejí a vláčku Road ze dřeva je ta pravá! Jednoduše si děti vezmou koleje kamkoliv s sebou a mohou si hrát úplně kdekoliv - na cestách, doma, na návštěvě a podobně. Zaujme všechny děti a je vhodná pro věkovou kategorii od tří let. A co, že je lepící páska s motivem kolejí a mašinky? Snadno jí přilepíte a odlepíte na libovolné místo. Děti si tak mohou hrát prakticky kdekoliv. Součástí balení je také dřevěný vláček, aby byla hra kompletní. Nepoškodí povrchy, je vhodná na podlahy i nábytek. Vyrobená z odolných materiálů a vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám. Specifikace produktu: Vhodné od: 3 let Vhodné na všechny povrchy Snadno použijete znovu POZOR: K dispozici jsou různé barevné varianty mašinek. Zasíláme náhodně.

Produkt Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, Lepící páska, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, Lepící páska, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD lze nalézt mezi produkty ve skupině Lepicí páska, patří značce Bigjigs Toys, z materiálu Drevo, Lepící páska, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD - parametry produktu

Délka páskycca 8 m
Hmotnost0,1 kg
MateriálLepící páska, Dřevo
Šířka vláčku8,5 cm
TypVlaky
Vhodné od3 let
Výška vláčku5 cm
Hmotnost0.10 kg
KategoriePásky, Hračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Lepicí páska, Lepicí pásky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, Lepící páska
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Lepící páska koleje s mašinkou ROAD - jak nakoupit nejvýhodnější?