Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý

Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý

Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 295 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý - popis produktu

Je pro vás důležité své děti pravidelně učit novým věcem, které jim pomohou v jejich rozletu a rozvoji? Děti nasávají nejvíce v prvních letech života, učí se a ani to samy nevědí. Vše, co s nimi podnikáte a děláte, stimuluje jejich mysl. Pořiďte jim hračku labyrint na kolečkách Giraffe, která je velmi moderní, příjemná na dotek a nabízí dětem spoustu zábavy. Pestrobarevné zbarvení podpoří dětskou zvídavost a udrží si jejich pozornost co možná nejdéle. Zamilují si ho kluci i holky. Na výrobu se u této hračky používají dva kvalitní a odolné materiály - kov a dřevo. Hračka je na kolečkách a labyrint zde představuje kov, na kterém najdete korálky. Ty se posouvají po celé délce hračky a vzniká tak možnost rozvoje jemné motoriky, základních úchopů, rozvíjí se koordinace, součinnost ruky/oka, podporuje se obratnost, trpělivost. To vše je k dispozici ze zodpovědně zpracovaných materiálů, které vyhovují současným evropským bezpečnostním normám. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Pestré barvy Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý - parametry produktu

MateriálKov, Dřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka8 cm
Šířka15 cm
Výška13 cm
Hmotnost0.20 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Labyrint na kolečkách GIRAFFE žlutý - jak nakoupit nejvýhodnější?