Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 335 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné - popis produktu

Prozkoumat a objevovat svět zvířátek se stane pro děti neuvěřitelně zábavným, a to díky tomuto dřevěnému vkládacímu puzzle Zafar. Každý kus přináší nový vizuální a taktický zážitek, což pomáhá rozvíjet dětskou představivost a jemnou motoriku. Tato sada je zajímavě koncipována, takže je každý kus zářivě barevný a zdobí ho obrázek jiného zvířátka. Děti se budou snažit najít správné místo pro každé zvířátko, což podněcuje jejich logické myšlení a rozvíjí schopnost rozlišování detailů. Dílky jsou navrženy tak, aby byly snadno uchopitelné malými dětskými ručičkami, čímž se podporuje nejen jejich manuální zručnost, ale také koordinace pohybů. Děti se budou rády ponořovat do procesu zkoumání a vyměňování dílků, což je ideální způsob, jak rozvíjet jejich kreativitu a schopnost řešit problémy. Celá sada Zafar je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů z odpovědných zdrojů, zajišťující bezpečnost a dlouhou životnost hračky. Splňuje nejnovější evropské normy, což je pro rodiče důležité z hlediska bezpečnosti jejich dětí. Specifikace produktu: Kvalitní dřevěné zpracování S různými motivy zvířátek Pestrobarevné provedení

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,42 kg
MateriálDřevo
TypPuzzle, Edukační hračky
Vhodné od1 roku
Hloubka22,5 cm
Šířka22,5 cm
Výška1,5 cm
Hmotnost0.42 kg
KategorieHračky, Puzzle, Stany, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné vkládací puzzle se zvířátky ZAFAR vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?