Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS - popis produktu

Chcete své děti učit už odmalička, aby si hrály také samy? Chcete jim dopřát chvíle, kdy si užijí svou zábavu a vy na chvíli vydechnete. Zároveň jim dopřejete něco, co pomůže v jejich rozvoji, zabaví je a přinese možnost naučit se něco nového. V tom jsou skvělými pomocníky dřevěné nasazovací kostky Animals. Spolu s motivem zvířátek, přesněji kočky, psa, morčete a králíka si děti užijí tu správnou zábavu, která je bude nejen také rozvíjet a učit. Kostky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které je pevným a odolným materiálem. Hračka získává na dlouhé životnosti a splňuje všechny současné evropské bezpečnostní normy. V každém balení najdete celkem deset jednotlivých dílků, které mohou děti různě, podle vlastní fantazie skládat. Základem je poskládat správné zvířátko. Rozvíjí se díky tomu základní úchopy, jemná motorika, koordinace ruka/oko, děti se učí prostorovému vnímání, co kam patří, ale i trpělivosti. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Motivy zvířat Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS patří do skupiny produktů Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka, Kostky
Vhodné od12 měsíců
Hloubka5 cm
Šířka15 cm
Výška14 cm
Hmotnost0.56 kg
KategorieHračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky ANIMALS - jak nakoupit nejvýhodnější?