Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS - popis produktu

Chcete svým dětem dopřát chvíle, kdy si užijí svou vlastní zábavu, ve svém světě plném fantazie si budou stavět, co je právě napadne? Zároveň myslíte také na jejich pravidelné učení a rozvoj, protože první roky jsou o objevování světa okolo nich. V tom jsou skvělými pomocníky dřevěné nasazovací květiny Flowers. Spolu s různě velkými tyčkami a kostičkami ve tvaru květinek si děti užijí tu správnou zábavu, která je bude nejen bavit, ale také je něčemu naučí. Kostky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které je pevným a odolným materiálem. Jsou vyvedeny v sytých barvách a motiv květinek jim dodává na kráse. Nezapomíná ani na kvalitu, splňuje všechny současné evropské bezpečnostní normy. V každém balení najdete celkem patnáct květinek, které napichujete na různě dlouhé kolíky. Děti zde rozvíjí základní úchopy, jemnou motoriku, koordinaci ruka/oko, prostorové vnímání, co kam patří, trpělivost a počty. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Motivy květin Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS lze nalézt mezi produkty ve skupině Vzdělávací hračky, je v nabídce značky Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka9 cm
Šířka22,5 cm
Výška20,5 cm
Hmotnost0.68 kg
KategorieHračky, Květiny, Květy, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Vzdělávací hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací květiny FLOWERS - jak nakoupit nejvýhodnější?