Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 341 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS - popis produktu

Chcete své děti motivovat ke hraní si, abyste získali chvíli pro sebe? Zároveň je nechcete posadit k televizi, ale nabídnout jim něco, co pomůže v jejich rozvoji, zabaví je a přinese možnost naučit se něco nového. V tom jsou skvělými pomocníky dřevěné nasazovací kostky Cars. Spolu s motivem auta, vlaku, traktoru nebo letadla zajmou všechny děti, které se díky kostkám naučí například poznávat barvy nebo obrázky. K tomu samozřejmě rozvíjí smyslové vnímání dětí. Kostky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které je pevným a odolným materiálem. Celá hračka navíc vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám, takže si děti hrají se skvutečně kvalitním kouskem. V balení najdete celkem deset dílků a ty mohou děti různě, podle vlastní fantazie skládat. Rozvíjí se tak základní úchopy, jemná motorika koordinace ruka/oko, děti se učí prostorovému vnímání, co kam patří, trpělivosti a mnoha dalším. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Motivy dopravy Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS - parametry produktu

MateriálDřevo
TypKostky, Motorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka5 cm
Šířka15 cm
Výška14 cm
Hmotnost0.56 kg
KategorieHračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací kostky CARS - jak nakoupit nejvýhodnější?