Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 609 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN - popis produktu

Děti milují nové hračky, je to pro ně nový impuls a nová věc, se kterou si velmi rády hrají. Když se jim chystáte pořídit něco nového, je důležité myslet nejen na to, že si s hračkou děti budou rády a často hrát, ale také na to, jak jim pomůže v jejich rozvoji. A to dřevěné nasazovací hasičské auto Fireman skvěle splňuje. Jde v podstatě o dvě hračky v jedné, děti si mohou užít haičské auto na kolečkách a vymyslet si k němu svou vlastní hru nebo ho mohou rozložit a učit se. Dřevěné nasazovací hasičské auto je moderním prvkem v dětských hračkách a na výrobě se rozhodně nešetří. Bezpečnost splňuje kvalitní a odolný materiál - dřevo, ze kterého je celé auto. Všechno jde rozložit na jednotlivé díly a poté zpětně nasadit každý kousek, kam patří. Auto je připraveno k hašení požárů, může vyjet! Děti se skládáním učí základním úchopům, procvičují si jemnou motoriku, koordinaci pohybů, podporují trpělivost a hledají správné místo, kam každý dílek patří. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Hračka 2v1 Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN - parametry produktu

MateriálDřevo
TypAuta
Vhodné od12 měsíců
Hloubka8 cm
Šířka20,5 cm
Výška12,5 cm
Hmotnost1.22 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné nasazovací hasičské auto FIREMAN - jak nakoupit nejvýhodnější?