Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 639 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá - popis produktu

Potřebujete své děti zabavit a zároveň jim chcete nabídnout moderní hračky, které budou nejen kvalitně vyrobené, ale také se zaměří na rozvoj dětí? Nenásilnou formou a hrou je budou učit základní dovednosti, které si během života osvojují. Přesně taková je dřevěná skládací duha Rainbow, která pomůže dětem rozvíjet jejich přirozenou zvídavost, podporuje jemnou motoriku, balanc, pomáhá rozpoznávat barvy, základní úchopy a také schopnost hrát si nerušeně. Na výrobu skládací duhy se využívá kvalitní materiál - dřevo. Jde tedy o hračku odolnou a pevnou. Děti mají možnost nejen skládat jednotlivé dílky podle velikosti, ale mohou si s nimi hrát přesně tak, jak samy chtějí. Duha je obarvená barvami, které jsou netoxické a vhodné tedy pro nejmenší. Hračku mohou využívat děti od 12 měsíců. Vyhovuje všem bezpečnostním normám a můžete ji využívat nejen doma, ale také na návštěvách, cestách a podobně. Specifikace produktu: Netoxické barvy Vhodné od 12 měsíců Dílky podle velikosti

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka5 cm
Šířka22 cm
Výška11 cm
Hmotnost0.60 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW malá - jak nakoupit nejvýhodnější?