Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME

Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME

Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 220 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME - popis produktu

Když přemýšlíme o hračkách pro děti, mnohdy nás napadají výrazné barvy, zvuky a pohyblivé části. Ale co když bychom se zaměřili na něco jiného, na hračku, která nejen poskytuje hodiny zábavy, ale také posílí mysl vašich malých objevitelů? Dětská dřevěná skládací kostka Lume je jako výzva, která vyžaduje nejen fyzickou, ale i myšlenkovou obratnost. Tato kostka není jen hračka, je to mistrovský hlavolam. Vaše dítě se bude muset zamyslet nad každým tahem, každým pohybem. Cílem je odstranit všechny bloky z podnosu a pak se vyzvat, aby je znovu spojilo dohromady. To vyžaduje nejenom pozornost k detailům, ale i strategické myšlení. Každý kousek má své místo a správná kombinace je klíčem k úspěchu. Tato hra není jen o zábavě, ale také o vývoji důležitých dovedností. Podporuje logické myšlení a motoriku, přičemž každý pohyb přináší novou výzvu pro dětský mozek. Dřevěná skládací kostka Lume je také ideální pro interaktivní hraní, kdy se rodiče mohou zapojit a společně s dětmi řešit hádanky a nalézat správná řešení. Vyrobeno z kvalitního dřeva, tato hračka není jen esteticky příjemná, ale také odolná a trvanlivá. Zodpovědně zpracované materiály zajišťují bezpečnost a splňují i ty nejvyšší standardy kvality. Odpovídá současným evropským bezpečnostním normám a normám ASTM F963, což znamená, že můžete mít klidnou mysl, když se vaše dítě ponoří do světa této výjimečné hračky. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Rozvíjí obratnost i logické myšlení Splňuje i normy ASTM F963

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME - parametry produktu

Hmotnost0,23 kg
MateriálDřevo
TypHry a hlavolamy
Vhodné od3 let
Hloubka8,5 cm
Šířka8,5 cm
Výška8,5 cm
Hmotnost0.23 kg
KategorieHračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná skládací kostka LUME - jak nakoupit nejvýhodnější?