Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 085 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká - popis produktu

Děti potřebují neustále rozvíjet svou fantazii a v prvních chvílích života se toho naučí nejvíc. Osvojují si úplné základy až po chůzi, řeč a podobně. Usnadněte jim jejich vývoj a dopřejte takové hračky, které jim nenásilnou formou pomohou. Například dřevěná skládací duha Rainbow velká je jednou z možností, jak u dětí podporovat jemné úchopy, procvičovat motoriku, rozvíje kreativitu a obratnost, podporovat fantazii, trpělivost a také výdrž, kterou u hraček mají. Na výrobu se využívá kvalitní a odolné dřevo, které je obarveno netoxickými barvami. Vše velmi kvalitně zpracováno, vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám. V celé skládací duze najdete jedenáct různě velkých dřevěných oblouků a dětské fantazii se tak meze nekladou, mohou si s nimi hrát přesně tak, jak samy chtějí. Časem může jít o příjemnou dekoraci. Hračku využijete nejen doma, ale také na různých cestách, kdy děti potřebujete zabavit. Specifikace produktu: Vhodné od 18 měsíců Obarveno netoxickými barvami Moderní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od18 měsíců
Hloubka7,3 cm
Šířka35,8 cm
Výška16,5 cm
Hmotnost1.60 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná skládací duha RAINBOW velká - jak nakoupit nejvýhodnější?