Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW

Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW

Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 085 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW - popis produktu

Děti milují hračky, které jsou barevné, často mají úspěch ty, které svítí, točí se a vydávají různé zvuky. To bývá mnohdy past pro rodiče. Pořiďte svým nejmenším hračky, které díky své barevnosti zaujmou. Navíc nenásilnou formou dětem pomáhají v rozvoji. Jsou vhodné pro všechny kluky i holky, od 12 měsíců a rodiče z nich budou nadšeni. Řeč je o krásné dřevěné skládací duze Rainbow, která obsahuje celkem dvanáct barevných kousků, které jsou různě velké. Ty poté děti skládají na sebe, ale jejich fantazii se meze nekladou a mohou si s hračkou hrát tak, jak samy chtějí. Na výrobě se rozhodně nešetřilo, jde o kvalitní a odolné dřevo, které je dobře opracované a vše nabarveno netoxickými barvami. Vše v souladu se současnými evropskými bezpečnostními normami. Hračka podporuje v dětech přirozenou zvídavost, rozvíjí jemnou motoriku, úchopy a obratnost. Také pomáhají v kreativitě a zručnosti, kterou děti odmalička poctivě trénují. Specifikace produktu: Obarveno netoxickými barvami Vhodné od 12 měsíců Kvalitní zpracování Rozvíjí schopnosti dítěte

Produkt Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka7,3 cm
Šířka35,8 cm
Výška16,5 cm
Hmotnost1.60 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Velká dřevěná skládací duha RAINBOW - jak nakoupit nejvýhodnější?