Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 555 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma - popis produktu

Chcete dětem dopřát tu správnou zábavu, ale také je trochu něčemu naučit? Samozřejmě tak, aby o tom nevěděly, protože škola hrou, to už vyznával sám Komenský. Nabídněte tedy svým ratolestem moderní hračky, například dřevěnou dětskou zatloukačku BJ s motivy farmy, která je vhodná pro kluky i pro holky a to od jednoho roku. Děti se tak snadno a bez problémů naučí základním úchopům, procvičí fantazii, jemnou motoriku a také spolupráci rukou a očí. Základem této zatloukačky jsou míčky, které vložíte do připravených důlků. Za pomoci kladívka je nutné všechny míčky zatlouct. Děti si tak osvojují nejen motoriku, ale také rozlišení barev. A uvidíte jejich radost, když se jim podaří všechny míčky dostat tam, kam patří. Vše je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů - ze dřeva, které je pevné a odolné. Vyhovuje současným evropským bezpečnostním normám. V sadě najdete celkem pět barevných kousků. A děti se mohou pustit do hry. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Barevné provedení Vhodné od 12 měsíců

Produkt Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma - parametry produktu

MateriálDřevo
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka16 cm
Šířka16 cm
Výška12 cm
Hmotnost0.73 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěná dětská zatloukačka BJ farma - jak nakoupit nejvýhodnější?