Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 45 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné - popis produktu

Nabídněte dětem klasickou zábavu s dřevěnými jojem! S rozměry 6x3,5 cm je toto jojo ideální pro malé ručičky a vhodné pro děti od 3 let. Každý kus přichází s pestrobarevným designem, který zajistí radostné chvíle zábavy. Děti budou nadšené z otáčení joja a zdokonalování svých dovedností s každým pohybem, až dosáhnou perfektních jojo efektů! Hra s jojem nejen poskytuje zábavu, ale také podporuje rozvoj dětské obratnosti a koordinace. Jojo je vyrobeno z vysoce kvalitních a zodpovědně získaných materiálů, což zajišťuje bezpečnost a dlouhou životnost produktu. Dodrženy jsou také aktuální evropské bezpečnostní normy, což je pro bezpečnost produktu klíčové. Cena je uvedena za 1 ks. Jojo je skvělým dárkem pro děti, který jim poskytne nejen hodiny zábavy, ale také podnítí jejich rozvojový proces. Specifikace produktu: Kvalitní materiály Pestrobarevný design Bezpečnostní normy Cena platí pro 1 ks Důležitá poznámka: Jedná se o mix produktů. Nelze ovlivnit výběr zvířátka ani barva. Zaslán vám bude náhodně některý z vyobrazených druhů joja.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné - parametry produktu

MateriálDřevo
Průměr6 cm
TypOstatní, Motorická hračka
Vhodné od3 let
Výška3,5 cm
Hmotnost1.54 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Hračky na zahradu, Hry na zahradě
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné jojo Animals 1 ks mix druhů vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?