Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks

Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks

Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 39 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks - popis produktu

Hledáte pro své děti nové hračky, které by jim pomohly podpořit jejich rozvoj a zabavily na dlouhé chvíle? Chcete něco barevného, jednoduchého, co děti bude nenásilnou formou učit a pomůže jim v motorice? Pořiďte jim příjemné a moderní hračky, které si zamilují. Hlavolam dřevěný had je přesně to, co si zamilují. Z hada se dají vytvořit různé tvary, které nemají konce. Had, pes, žížala a mnoho dalších. Během pár chvil děti vytvoří nové a nové tvary. Pomáhají v procvičování úchopu a jemné motoriky. Snadno se vejde kamkoliv, takže ho děti mohou mít vždy u sebe a mohou si hrát u lékaře, v kočárku po cestě a podobně. Jednotlivé kousky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného dřeva, které je natřeno sytými barvami, což podporuje vnímání dětí. Mezi jednotlivými kostkami je odolná guma, která vše drží pohromadě, ale umožní také snadnému pohybování. Umí děti zabavit na dlouhou dobu a nabídne jim jednoduché a příjemné hraní, které jim pomáhá objevovat nové možnosti. Specifikace produktu: Moderní vzhled Syté barvy Kapesní provedení Věk 3+

Produkt Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, guma, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, guma, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks - parametry produktu

MateriálGuma, Dřevo
PohlavíUniverzální
Rozměry15 x 1,3 x 1,3 cm
TypHry a hlavolamy
Vhodné od3
Délka15 cm
Šířka1,3 cm
Výška1,3 cm
Hmotnost0.02 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Hlavolamy
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo, guma
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Hlavolam dřevěný had BIGER 1 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?