Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné

Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 424 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné - popis produktu

Chcete pro své děti ty nejlepší hračky, které s nimi budou růst a nabídnou jim možnost naučit se něco nového? Dopřejte dětem barevnou možnost seznámit se s barvami a tvary a to vše hravou formou. Dřevěné kostky PRVNÍ SET jsou tou správnou volbou. Nikdy s nimi nešlápnete vedle. Děti tak mohou skládat a hrát si jak je napadne. Vhodné jsou pro všechny děti jako první set. Holky i kluci od jednoho roku věku si užijí mnoho zábavy, která nemusí nikdy končit. V balení najdete celkem 17 kostek a přenáší se v pevné krabičce. Můžete je tak vzít jednoduše na cestu, návštěvu nebo kamkoliv jinam. Vyrobené jsou barevné kostičky z pevných materiálů - konkrétně ze dřeva, které je získáváno ze zodpovědných zdrojů. Vše splňuje bezpečnostní standardy. U dětí dřevěné kostky pomáhají rozvíjet obratnost, základní úchopy, jemnou motoriku, koordinaci ruka-oko, trpělivost a mnoho dalšího. Specifikace produktu: Vhodné od: 12 měsíců V balení najdete 17 kusů Kvalitní zpracování

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné - parametry produktu

MateriálDřevo
Počet dílů17 ks
TypKostky
Vhodné od12 měsíců
Hloubka14,5 cm
Šířka14,5 cm
Výška9,5 cm
Hmotnost1.16 kg
KategorieHračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěné kostky PRVNÍ SET 17 ks vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?