Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů

Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů

Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 158 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů - popis produktu

Děti mají přirozenou potřebu objevovat svět a když jim k tomu nabídnete ty správné hračky, budou nenásilnou formou zjišťovat, jak funguje svět okolo nich. Nabídněte jim klasické kostky, které nechybí v žádném dětském pokojíčku. Obrázkové kostky Animals 9 kusů jsou vhodné pro děti od 18 měsíců a zamilují si je kluci i holky. Není větší zábavy než postavit z nich věž a pak je všechny shodit na zem. Kromě této zábavy poskytnou také mnoho edukačních prvků. Kostky na sobě mají celkem šest různých potisků, které při správném složení tvoří obrázek s motivem zvířátek. Děti tak mohou zapojit všechnu svou kreativitu a složit si přesně takový obrázek, který chtějí. Při hraní s kostkami děti trénují zvedání, úchopy, jemnou motoriku a také koordinaci pohybu. K tomu jim jednotlivé obrázky pomáhají rozvíjet dovednost, soustředění, obratnost a také logické myšlení. Díky kvalitnímu dřevu a skladnosti je vezmete prakticky kamkoliv. Specifikace produktu: Vhodné od: 18 měsíců 6 motivů zvířátek Kvalitní zpracování

Produkt Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů - parametry produktu

MateriálDřevo
TypKostky
Vhodné od18 měsíců
Hloubka3,5 cm
Šířka10,5 cm
Výška10,5 cm
Hmotnost0.29 kg
KategorieHračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Obrázkové kostky ANIMALS 9 kusů - jak nakoupit nejvýhodnější?