Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS

Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS

Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS - popis produktu

Didaktické puzzle Animals poskytuje dětem zábavu, ale také jim nabízí jedinečnou příležitost naučit se o různých hospodářských zvířatech prostřednictvím hravého skládání dřevěných dílků. Každý hladký kousek skládačky je navržen tak, aby byl ideální pro malé ručičky, umožňující dětem snadno zvedat, uchopit, prozkoumávat a vyměňovat dílky. Tato hra není pouze o skládání zvířat, ale také o rozvoji koordinace pohybu a jemné motoriky. Cílem hry je správně spojit dva dílky, a tím vytvořit celé zvíře. Tato jednoduchá, ale efektivní aktivita pomáhá dětem rozvíjet své logické myšlení a jemnou motoriku. Každý dílek je příležitostí pro dítě naučit se něco nového o konkrétním hospodářském zvířeti. Může to být kráva s teletem nebo například prase se selátkem. Puzzle je vyrobeno z vysoce kvalitních, zodpovědně získaných materiálů, což zaručuje nejen dlouhou životnost hry, ale také šetrnost k životnímu prostředí. Produkt splňuje aktuální evropské bezpečnostní normy, což zajišťuje bezpečnost a spokojenost rodičů. S 32 dílky obsaženými v sadě je tato skládačka vhodná pro děti od 3 let, což z ní činí skvělý nástroj pro raný vývoj dětských dovedností. Při každém skládání dvojice se otevírá okno do světa zvířat a děti se nenaučí pouze skládat puzzle, ale získají i znalosti o životě těchto zvířat. Didaktické puzzle Animals tak přinese radost i vzdělání a podporuje komplexní rozvoj dětských schopností. Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Kvalitní dřevěné zpracování Motiv hospodářských zvířat

Produkt Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Bigjigs Toys, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS patří do skupiny produktů Didaktické hračky, patří značce Bigjigs Toys, z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS - parametry produktu

Hmotnost0,46 kg
MateriálDřevo
Počet dílků32
TypPuzzle
Vhodné od3 let
Hloubka18 cm
Šířka18,5 cm
Výška4 cm
Hmotnost0.46 kg
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Didaktické hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Didaktické puzzle ANIMALS - jak nakoupit nejvýhodnější?